menu Home
Novosti

Na Ultra Europe stižu Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack i Nina Kraviz

boomradio | December 18, 2021
Na Ultra Europe stižu Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack i Nina Kraviz

Ni manje od mjesec dana nije prošlo od najave da se festival ULTRA Europe napokon vraća u Split, a iz ove tvornice nevjerojatne zabave i jedinstvenog iskustva već stiže još jedna sjajna vijest!

Organizatori napokon mogu otkriti prvih dvanaest zvjezdanih imena koji će nastupiti na Parku Mladeži, od 8. do 10. srpnja 2022., a abecednim redom to izgleda ovako – Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Joseph Capriati, Martin Garrix, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici. Sudeći po najavljenim imenima, Hrvatska se sprema na još jedan pravi glazbeni spektakl, a kako bi osmo izdanje opravdalo sva očekivanja, organizatori najavljuju brojne produkcijske novitete i lineup koji će nadmašiti sve prethodne po kvaliteti i veličini. Svemu tome u prilog govori i podatak da su ulaznice faze TIER 1 rasprodane u rekordnom roku, a otišle su u više od 55 zemalja svijeta, čime festival potvrđuje status pravih glazbenih “Olimpijskih igara“.

 

Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema i brojna osvježenja te iznenađenja kako bi doživljaj bio još posebniji i potpuniji. Nastupe pojedinih izvođača pratit će specijalna te vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka Mladeži podići na jednu novu razinu. Ovo je samo početak razvoja Parka Mladeži u jedno od najprepoznatljivijih prostora za velika događanja u Hrvatskoj, kojih će u budućnosti sigurno biti još puno. Također, kako bi svi posjetitelji bili sigurni, cijeli će se program odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz Covid-19 te u koordinaciji s lokalnim vlastima.

 

Written by boomradio

  • play_circle_filled

    Radio BOOM Hits

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play