menu Home
Novosti

Producent DANDY DEEJAY iz Rovinja, novi singl La La La Coming Home čuje se daleko

boomradio | May 15, 2021
Producent DANDY DEEJAY iz Rovinja, novi singl La La La Coming Home čuje se daleko

DANDY DEEJAY producent, autor i DJ iz Rovinja probija se na svjetsku scenu. U posljednje dvije godine stvarao je valove na mreži i u klubovima s vlastitom glazbom, kao i remiksima pjesama brojnih drugih svijetskih izvođača. U to je vrijeme prikupio neke impresivne streaming brojeve i fanove radio postaja.

Remiksirao je pjesme za dugački popis izvođača. Oni uključuju; ERA “Ameno”, Javi Mula, Technotronic, Tungevaag “Knockout”, ICE MC,  Onerepublic, Tones and I “Dance Monkey”, Alan Walker “Play”, Lewis Capaldi “Someone you loved”, Snap, te i Gala “Faraway”.

Njegov Gala “Faraway” remix nedavno je dosegao 220 000 okretaja na YouTube-u.

Od 2019. DANDY DEEJAY objavio je preko desetak vlastitih singlova, Over you, Pa-RA-Pa, The Real Skill, Cool, Jump, Breathles, Falling into U, The Boots, Stars Collide, You grip me so tight, Make me alive, The Real World, Bring i posljednja La La La coming home koja je izdana u trećem mjesecu 2021. godine.

Njegove najbolje pjesme broje publiku u stotinama tisuća samo na Spotifyu. “The Real World” singl koji se povezao sa slušateljima širom svijeta. Uvrštena je na radio top liste i na nekima dostigla i sam vrh.

Nakon “The Real world” DANDY DEEJAY izdaje novi singl ” La La Coming home”.

Na samom početku pjesma je dobro prihvaćena od same publike, te krenula se vrtiti na radio postajama u Italiji, Španjolskoj, Brazilu, Australiji, SAD-u, Mexiku, Indiji, Portugalu, Rusiji.

La La La Coming Home singl poslušajte na YOUTUBE .

Written by boomradio

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


  • play_circle_filled

    Radio BOOM Hits

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play