menu Home
Novosti

U2 pokrenuli TikTok profil i otkrili dio nove pjesme koju su sad i objavili u cijelosti

boomradio | November 7, 2021
U2 pokrenuli TikTok profil i otkrili dio nove pjesme koju su sad i objavili u cijelosti

Nakon što oduševili fanove kreiravši službeni TikTok profil i otkrivši djelić pjesme „Your Song Saved My Life“, U2 su ju ove srijede, 3. studenog predstavili i u cijelosti.

Riječ je o novoj pjesmi planetarno poznatog glazbenog sastava, prvoj koju su objavili nakon 2019. godine. „Your Song Saved My Life“ dolazi kao dio službenog soundtracka animiranog filma „Sing 2“ („Pjevajte s nama 2“) koji na velike ekrane stiže u prosincu.

Poznato je kako su pjesme irskog sastava U2 uveličale brojne albume filmske glazbe, a svojom najnovijom pjesmom ovoga puta uvode slušatelje u nove avanture animiranih likova u nastavku popularnog crtića iz 2106. godine. Osim što su doprinijeli glazbenoj podlozi nadolazećeg filma, Bono će u „Sing 2“ kao glas Claya Callowaya ostvariti i svoju debitantsku ulogu u animiranom filmu.

Podsjetimo, pored raznih postignuća i nagrada, bend je do sada dvaput bio nominiran i za nagradu Oscar, najprestižnije priznanje u svijetu filma i to u kategoriji najbolja originalna pjesma za „The Hands That Built America“ iz filma „Bande New Yorka“ (2003.) i „Ordinary Love“ iz filma „Mandela: Duga put do slobode (2014.).

 

Written by boomradio

  • play_circle_filled

    Radio BOOM Hits

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play